ΕΚΘΕΣΗ

REAL ESTATE EXPO NORTH

Ανακαλύψτε την επόμενη επενδυτική σας ευκαιρία στη Θεσσαλονίκη

Awesome Image
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον του Real Estate σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή, είναι έκδηλη η ανάγκη συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις, όλων των δομών που συνθέτουν το μωσαϊκό του κλάδου στην Ελλάδα.

Αυτήν ακριβώς την ανάγκη εκπληρώνει RM International με τη υλοποίηση των PREMIUM REAL ESTATE EXPO (REXPO) και Real Estate Expo North.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων και των κατασκευών δίνουν ραντεβού παρουσιάζοντας όλες τις λύσεις και τις προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου.

Παράλληλα η διοργάνωση του Premium Real Estate Forum δίνει την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες και επισκέπτες της έκθεσης να ενημερωθούν για τις τάσεις και τα trends της αγοράς, να διευρύνουν τον επιχειρηματικό κύκλο γνωριμιών τους και να μετατρέψουν την PREMIUM REAL ESTATE EXPO σε σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Από το 2022 η έκθεση φιλοξενείται στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia – Hotelia στην ΔΕΘ Helexpo στη Θεσσαλονίκη με την ονομασία Real Estate Expo North και διοργανώνεται σε ετήσια βάση σε συνδιοργάνωση με την ΔΕΘ HELEXPO.

Διαβάστε περισσότερα στο north.rexpo.gr

Λάβετε μέρος

Συμμετοχή