Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία RM INTERNATIONAL ασχολείται με την διοργάνωση εκθέσεων εδώ και μια δεκαετία γράφοντας την δική της ξεχωριστή ιστορία στον χώρο.
Με ένα επιτελείο επαγγελματιών που διαθέτει εκθεσιακή εμπειρία πλέον των 30 ετών, η RM INTERNATIONAL έχει ήδη στο ενεργητικό της επιτυχημένες διοργανώσεις εκθέσεων στους πιο σημαντικούς και απαιτητικούς εκθεσιακούς χώρους, όπως το Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιαφασίας Ανατολικό και το Ανατολικό Αεροδρόμιο, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Ζάππειο Μέγαρο κ.α.
Με περισσότερες από 50 διοργανώσεις εκθέσεων την τελευταία δεκαετία στους κλάδους τροφίμων και ποτών, κατοικίας, real estate και οδοντιατρικών-οδοντοτεχνικών ειδών, η RM INTERNATIONAL έχει συνδέσει περισσότερους από 5.000 εκθέτες με εκατομμύρια επισκέπτες και επαγγελματίες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι επικοινωνιακές και προωθητικές ενέργειες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της κάθε διοργάνωσης εκτός από την προσέλκυση επισκεψιμότητας, εγγυώνται την προβολή και διαφήμιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των προϊόντων των επαγγελματιών που μας εμπιστεύονται σε κάθε διοργάνωση.

Διοίκηση

rena Morfiri

Founder

Ρένα Μορφίρη

Kostis Moschonas

Managing Partners

Κωστής Μοσχονάς

Τμήμα Πωλήσεων

Sales Director

Αντώνης Τριανταφύλλου

Sales Representative

Παύλος Μπαϊραμίδης

Tμήμα Υποστήριξης

Backoffice Manager

Μαρίνα Τζιοβάρα

Backoffice

Μάνος Μορφίρης

Accounting Manager

Ελπίδα Γαλαζιούλα

Marketing Expert

Άγγελος Καγκαράκης

Journalist - Social Media Specialist

Γιώτα Παπαβασιλείου

Κατεβάστε το Εταιρικό Προφίλ