Εκθέσεις

affa banner
Awesome Image
Τα Athens Fine Foods Awards (AFFA) είναι τα σημαντικότερα βραβεία ποιότητας και γεύσης προϊόντων τροφίμων μικρής παραγωγής, με έδρα την Ελλάδα. Tα AFFA αποτελούν την οργανωμένη προσπάθεια για την συγκέντρωση, καταγραφή και προβολή των προϊόντων τροφίμων Ελλήνων παραγωγών ενώ αποτελούν την ουσιαστικότερη διοργάνωση αξιολόγησης και επιβράβευσης της προσπάθειας τους.
Athens Fine Food Awards
Awesome Image
Η έκθεση DENTAL, η μεγαλύτερη έκθεση οδοντιατρικών – οδοντοτεχνικών ειδών στην Ελλάδα, μετρώντας πάνω από 38 χρόνια παρουσίας κι έχοντας καταξιωθεί ως θεσμός αναφοράς για τον κλάδο της Οδοντιατρικής και της Οδοντικής Τεχνολογίας, έρχεται ανά διετία για να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κάδου για όλες τις νέες εξελίξεις.
DENTAL
Awesome Image
Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι μια έκθεση τροφίμων και ποτών που απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από το 2014 και τελεί υπό την αιγίδα υπουργείων, περιφερειών, φορέων και επιμελητηρίων.
ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition
Awesome Image
Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων, των ασφαλειών και των κατασκευών πλαισιώνουν την Premium Real Estate Expo κάθε χρόνο, εκπληρώνοντας την ανάγκη συνεργασιών, εξωστρέφειας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις.
PREMIUM REAL ESTATE EXPO
Awesome Image
Μάθετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις της διεθνούς κτηματαγοράς! Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, experts από αγορές – κλειδιά για το ελληνικό real estate, εκπρόσωποι φορέων χρηματοδότησης και υψηλόβαθμα στελέχη από συνεργαζόμενους κλάδους (κατασκευές, αρχιτεκτονική, τεχνολογία κ.ά.) συνθέτουν το panel των ομιλητών.
REAL ESTATE FORUM
Awesome Image
Η διαδικτυακή πλατφόρμα www.vrexpogreece.com έχει στόχο να φέρει σε επαφή τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Real Estate με ενδιαφερόμενους επενδυτές από το εξωτερικό.
Vrexpogreece
Awesome Image
Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας, www.expotrofonline.gr, οι επαγγελματίες επισκέπτες έρχονται σε επαφή με Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, ενώ μπορούν να ζητήσουν Αποστολή Δειγμάτων, προσομοιάζοντας τη ζωντανή εκθεσιακή εμπειρία, χωρίς να απουσιάζει το κομμάτι της γευσιγνωσίας.
Expotrof Online
Awesome Image

Ενδιαφέρεστε για κάποιο project;